Theaterflix is een on demand platform waar iedereen kan genieten van de voorstellingen die op het toneel verschenen. Theaterflix brengt opnames bijeen en maakt ze toegankelijk voor liefhebbers. Door middel van de trailers op Theaterflix blijf je op de hoogte van voorstellingen die nu of straks in het theater staan.

Hoe kan ik Theaterflix helpen?

Theaterflix is een onafhankelijk initiatief dat momenteel wordt onderhouden uit de inkomsten van haar abonnees. Door je te registreren als abonnee, krijg je toegang tot het volledige aanbod van voorstellingen. Hiermee versterk je het vertrouwen in ons concept en help je ons met de doorontwikkeling en de continuïteit van het platform. Hierdoor blijven theatervoorstellingen te zien ook nadat ze zijn uitgespeeld. Door alle mooie opnames te verzamelen creëren we een digitaal visitekaartje voor al het moois wat er wordt gespeeld in de Nederlandse theaters voor zowel jong als oud.

Goede samenwerkingen met productiehuizen en toneelgezelschappen zijn sleutel tot het uitbreiden van het aanbod op Theaterflix. Over het gebruik en plaatsen van beeldmateriaal maken we goede afspraken.

Wat vinden anderen van Theaterflix ?

Theaterflix werkt veel samen met productiehuizen en theatergezelschappen. De aandacht die wij anderen geven krijgen we ook terug in verschillende artikelen die over theaterflix zijn geschreven.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@tflix.nl.