Trailer: RAAR

Leeftijd 4+

Mensen zijn vreemde wezens. Zeker volwassenen. Ze zeggen nee tegen taart, ze dragen alleen een gek hoedje als de rest ook een gek hoedje op heeft en ze durven nooit toe te geven dat ze iets niet weten. Hoogste tijd om dat eens te bestuderen.

RAAR is een komische en fysieke voorstelling over twee mensen die vreemd gedrag vertonen. Omdat ze koste wat kost niet raar willen overkomen op de ander, belanden ze in de meest absurde situaties. Floyd Koster en Henke Tuinstra brengen een kleine ode aan de grote mens.

vanaf januari 2020 Data &tickets
About The Author
- Het Filiaal theatermakers is hét Utrechts gezelschap voor jeugdtheater in Midden Nederland. We zijn trots op de erkenning van publiek en onderwijs tot aan het ministerie van OC&W voor onze tot de verbeelding sprekende voorstellingen voor jong en oud. Thuis in Utrecht als huisgezelschap van de Stadsschouwburg en op tournee door Nederland en wereldwijd. Onze voorstellingen zitten vol verbeeldingskracht en onze gereedschapskist is in de loop der jaren gegroeid. Combineerden we in het begin vooral spel en muziek, inmiddels werken we ook met poppen, objecten en (live video)beeld. Rond elke voorstelling wordt lesmateriaal voor het basisonderwijs ontwikkeld. Niet alleen ter voorbereiding op een theaterervaring, maar ook om kinderen te stimuleren om op een andere manier naar de wereld te kijken. De artistieke kern bestaat uit artistiek leider/regisseur Monique Corvers, componist/musicus Gábor Tarján en objecttheatermaker/acteur Ramses Graus. Ze werken met wisselende teams van acteurs, tekstschrijvers, ontwerpers en musici. Ook zijn er regelmatig gastregisseurs bij Het Filiaal theatermakers aan het werk.